Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2011-11-23 09:32:41

michalkrempa
michalkrempa
Reputacja: +  0  -

Aplikacja Run-log na Androida

Dzień dobry,
Może nie dokładnie w tym miejscu piszę co potrzeba, ale nie znalazłem lepszej
Chciałbym się spytać, czy jest jakaś możliwość, aby wszystkie zapisane treningi zrzucić sobie na przykład w postaci pliku txt (na zasadzie kopii zapasowej)
Pozdrawiam

--
[run-log.com]

#2 2011-11-23 23:14:03

mcz
mcz
Reputacja: +  5  -

michalkrempa
Dzień dobry,
Może nie dokładnie w tym miejscu piszę co potrzeba, ale nie znalazłem lepszej
Chciałbym się spytać, czy jest jakaś możliwość, aby wszystkie zapisane treningi zrzucić sobie na przykład w postaci pliku txt (na zasadzie kopii zapasowej)
Pozdrawiam

Aktualnie nie, teraz będzie trochę zmian w formularzu treningowym i pewnie dopiero po zamknięciu pewnego etapu, dorobione zostaną eksporty do standardowych formatów. Do tego czasu nie ma co się martwić o dane z treningów, kopia zapasowa całego serwisu jest generowana raz dziennie.

--
[run-log.com]

#3 2011-12-10 14:48:50

le0n71
le0n71

Mam pytanie. Korzystam ze sports tracker w nokia e52. Mogę tam zapisać trening w pliku kml, ale po zaimportowaniu takiego pliku do run-log widać tylko dystans, a nie ma tempa ani prędkości, ani międzyczasów.
Czy to znaczy że ST nie współparacuje z run-log?

#4 2012-01-03 09:39:05

Andrzej
Andrzej

Witam,

Pomysł samej aplikacji dla użytkowników serwisu jest bardzo dobry
Ogromna szkoda jednak że aplikacja nie umożliwia dostępu do naszej bazy zapisanej w Run-logu
Jest to tylko kolejna aplikacja do rejestrowania treningu przy pomocy telefonu
Na pewno bardzo przydatna dla osób używających telefonu zamiast GPSa dedykowanego dla biegaczy, jednak fajnie byłoby mieć mobilny dostęp do naszych statystyk i treningów w telefonie w formie dobrze przygotowanej aplikacji na Android/IOS

#5 2012-01-08 18:56:47

Mihone
Mihone

Czy planowane jest jakies uaktualnienie o tempo itp?

#6 2012-01-13 14:02:18

Luda
Luda

Właśnie dzisiaj zainstalowałem Na Samsung GT-S5830 Galaxy ACE.
Instalacja bez problemów, 5 minut testu i eksport do run-log.com wszystko bez najmniejszych kłopotów.
Wielkie dzięki dla Twórcy

Mała rzecz, a cieszy.

--
[run-log.com]

#7 2012-03-05 15:43:34

Maribus
Maribus

A ja mam problem z dystansem,przekłamuje mi odległość. Sprawdzałam parę razy,dziś na odcinki kontrolnym 10km :wg aplikacji było 10,550 ,to dośc duża róznica.Przedtem używałam SportyPal Pro i była bardziej dokładna.

#8 2012-03-05 23:46:11

mcz
mcz
Reputacja: +  5  -

Maribus
A ja mam problem z dystansem,przekłamuje mi odległość. Sprawdzałam parę razy,dziś na odcinki kontrolnym 10km :wg aplikacji było 10,550 ,to dośc duża róznica.Przedtem używałam SportyPal Pro i była bardziej dokładna.

Niestety to jest kwestia urządzenia GPS, jeżeli w telefonie odbiornik jest wysokiej jakości to nie powinno być problemu z prawidłowym odczytem. Niestety zdarzają się przekłamania, te ogromne typu momentalny skok o 10 km dalej i za chwile powrót na trasę, będziemy w stanie pomijać, natomiast z tymi mniejszymi przekłamaniami może być problem.

--
[run-log.com]

#9 2012-03-12 22:24:06

cienkibp
cienkibp

Od jakiegoś czasu używam wspomnianej aplikacji i szczerze mówiąc: JEST ŚWIETNA! :-) Przynajmniej na moje wymagania ;-)
Pytanie do autora aplikacji: czy planowana jest funkcjonalność, która automatycznie rejestrowałaby międzyczasy np. co 1 km? lub dystans co 5 min.? :-)

--
[run-log.com]

Edytowany cienkibp (2012-03-12 22:24:49)

#10 2012-03-17 19:13:22

do_min
do_min

Witam,
programik bardzo pomocny, świetna motywacja. Od pół roku świetnie się sprawdzał. O błędach w zliczaniu dystansu, czy błędzie w wyrysowaniu śladu na mapie nie wspominam. To już chyba zależy od telefonu.

Ostatnio zauważyłem denerwujący problem. Nie jestem w stanie stwierdzić czy jest to związane z telefonem(SE xperia arc). Gdy ktoś podczas treningu zadzwoni automatycznie przerzuca mnie do strony startowej i mam zapis tylko do tego miejsca. Da się coś poradzić na ten problem?

Pozdrawiam
Dominik

Stopka forum

Narzędzia moderatora