| Rejestracja / Logowanie » |
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!
|
Montu
Importu mapy (śladu GPS biegu) w dalszym ciągu nie umiem zrobić, ale pokazuje ją w telefonie.
Montu
Na trzy treningi, raz mi nie zapisał trasy biegu, ale to pewnie wina GPSa w telefonie.
rundrec
Fajnie by było by aplikacja na bieżąco pokazywała międzyczasy np. tempo każdego pokonanego kilometra. Coś w stylu sports-trackera
Montu
Wyświetlić podgląd treningu w serwisie Run-log - czy chodzi o dziennik treningowy, czy trasy i miejsca?
Zapisać mapę w postaci GPX lub KML - mapa wyświetla mi sie tylko w telefonie, a nie ma jej w serwisie, nie wiem gdzie jest zapisana w telefonie w jakim pliku, czy katalogu
Edytowany mcz (2011-09-21 19:29:26)
. Dopiero twoja wizualizacja pokazała, że szukam w złym miejscu. Wszystko mam w zakładce profil itd itp jak na twoim scrinie, ja z uporem maniaka szukałem skąd ją skopiować w zakładce trasy i mapy, bez zapisywania jej wcześniej na kompie, bo też nie wiedziałem gdzie jest
Montu
Dziękuję mcz. Już wszystko bangla. Dopiero twoja wizualizacja pokazała, że szukam w złym miejscu. Wszystko mam w zakładce profil itd itp jak na twoim scrinie, ja z uporem maniaka szukałem skąd ją skopiować w zakładce trasy i mapy, bez zapisywania jej wcześniej na kompie, bo też nie wiedziałem gdzie jest
![]()
Jeszcze raz dzięki za pomoc i cierpliwość.
Edytowany Platini76 (2011-10-27 13:24:59)
0
FunGous
czy moglby mi ktos podeslac ta aplikacje na mejla ?
w markecie mam komunikat ze nie dziala z moim tel. a to zwykly samsung galaxy pierwszej generacji.
poprosze o PW