Rejestracja / Logowanie » |
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!
|
Edytowany emilr10 (2011-11-28 18:18:36)
Edytowany emilr10 (2011-11-28 19:25:13)
emilr10
Witaj kapolo.Ja trenuję bez konkretnego planu.Biegam co drugi dzień 9-12km,w niedzielę wybieganie około 17tu km.Docelowo tygodniowy kilometraż chcę zwiększyc max do 55km.Od połowy stycznia będe wplatał w treningi biegi progowe i interwały by zwiększyc szybkosc.Około 5 marca bieg o długości pólmaratonu w formie sprawdzianu i to będzie ostatni mocny bieg przed zawodami.Resztę czasu do PMW wypełnią biegi OWB1+przebieżki,by 25 marca stanąc na starcie.Moim pierwszorzędnym celem jest ukończenie tego biegu,drugorzędnym czas.Obawiam się,żeby pod wpływem adrenaliny i emocji nogi nie poniosły od startu by starczyło sił.Tak to sobie obmyśliłem.Jak wyjdzie czas pokaże.Jeśli ktoś ma jakieś konstruktywne uwagi do mojego planu chętnie wysłucham
Edytowany emilr10 (2011-12-06 19:22:24)
emilr10
No widze,że kolega Lutencjusz już ma połówkę za sobą.No wielkie gratki,mam nadzieję że spotkamy sie
w Wawie.Chciałbym miec ten debiut już za sobą.Jak tylko pomyślę o PMW to mam skok adrenaliny,a co będzie na starcie???Strach pomyślec .