| Rejestracja / Logowanie » |
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!
|
0
ewenika
Edytowany Martins (2014-05-28 22:14:09)
Klaudyna315ewenikaOstatnio czytałam, że po przebiegnięciu maratonu powinno się odpoczywać około 6 miesięcy(!!), a bieganie po sforsowaniu w przyszłości zaowocuje poważnymi konsekwencjami. Dlatego po większym wysiłku jakim jest maraton, a brałam w nim niedawno udział, biorę suplement diety 4Flex dla sportowców. W ulotce jest napisane, że trzeba go brać 3 miesiące by uzyskać najlepszy efekt. Jestem w trakcie stosowania i już czuję różnicę. Dodam, że ostatnio się nie forsuję w treningach.
czyli przesadziłamno to odpoczywamy
dziękuję
onlineekspert4flex
Dzień dobry,
bardzo nas cieszy satysfakcja z naszego produktu. Przypomnę, iż 4flex zawiera aż 10 g unikalnego hydrolizatu kolagenu – Fortigel®. Taka formuła ułatwia wchłanianie i pomaga utrzymać zdrowe kości, wspiera wzrost i utrzymanie masy mięśniowej.
Poza tym zalecamy stosowanie 4flexu przez dłuższy czas (minimum to 3 miesiące).
W razie jakichkolwiek pytań służę pomocą.
Pozdrawiam i życzę wielu sukcesów sportowych,
Agnieszka Czarnecka
ale nie wszystko od razu. Nie ma osoby przystosowanej od urodzenia do takiego wysiłku i trzeba swojemu cielsku dać się przygotować. Na początku każdy zmieniając tryb z kanapowca na biegacza odczuje protest na własnych kościach ;-p grunt to niedać się ponieść ułańskiej fantazji i nie bagatelizować najmniejszych urazów. Prosta zasada. Pojawia się ból… To czekamy tyle dni aż nie przestanie plus połowa tego okresu. Pozdrawiam ;-)
robiłam wszystko źle, najpierw biegałam bez rogrzewki a potem potrafiłam jeść, nawet do 30 minut przed bieganiem
to drugie zmieniłam szybko ale z rozgrzewką bywało gorzej… od 3 dni bolą mnie kolana, wszystko po środowym bieganiu, dziś sobota a kolana nadal bolą, nie biegałam wczoraj, przed wczoraj myślałam, że to rozbiegam ale ból i tak został, przez co biegałam mniej ;/ nie wiem czy to jakieś nadwyrężenie ? może brak rozgrzewki? boje się trochę bo czytałam tutaj: http://www.biomedical.pl/zdrowie/czy-bol-kolan-moze-okazac-sie-grozny-3851.html że ból kolana może nieść za sobą liczne konsekwencje więc sama nie wiem
ale z drugiej strony czytam wasze wypowiedzi i piszecie, że czasem się to pojawia.. więc ile taki ból kolana może trwać? macie jakieś ćwiczenia, które pozwolą mi go zmniejszyc? byla bym bardzo wdzieczna