| Rejestracja / Logowanie » |
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!
|
i polecono mi dwie pary - Asics Gel Zaraca lub Asics Gel Pursuit. Przymierzam się do tych drugich gdyż w pierwszych jest dziwne szycie wzdłuż dużego palca które boję się, że może dać o sobie mocno znać przy dłuższym bieganiu skoro czułam je już przy włożeniu buta. Dodam, że buty muszę zmienić bo w obecnych nike-ach się męczę niemiłosiernie i każdy bieg kończy się gigantycznym bąblem na "minihaluksie" na prawej stopie.
. Poprzedniego zakupu dokonałam w oparciu o te punkty, problem okazał się rodzaj mojej stopy. Po mimo, że kupowałam w sklepie dla biegaczy, powiedziałam o wszystkich moich "problemach", gdzie biegam, jakie dystanse i jaki mam typ stopy. Doradzono mi nieodpowiednie buty. Fakt są wygodne jak nie wiem co, ale nie dla mnie.
Megifroo
Po mimo, że kupowałam w sklepie dla biegaczy, powiedziałam o wszystkich moich "problemach", gdzie biegam, jakie dystanse i jaki mam typ stopy. Doradzono mi nieodpowiednie buty.
1dorota
wkładkę wyprofilowano pod wysokim ciśnieniem, zapewniając doskonałą amortyzację i nie zwiększając przy tym nawagi butów.
Edytowany wit (2014-05-25 15:25:27)
wit
Tego nie rozumiem