| Rejestracja / Logowanie » |
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!
|
-1
Znudzenie treningiem na pewno przyjdzie ale każdy to przechodzi,wtedy warto wyjść z domu a zapał sam się znajdzie!!!
POWODZENIA
0
Pewnie jakieś 30 kg. nadwagi, problemy z astmą, krążeniem, niski metabolizm, wysoki cholesterol, ciągłe zmęczenie, słaba kondycja na nartach, tenisie, rowerze, stres na plaży związany z wyglądem i cała masa innych dolegliwości. W zamian np. więcej czasu na klikanie pilotem lub myszką
Edytowany lutencjusz (2012-05-07 00:00:13)
Biegam, pocę się, korzystam ze świeżego powietrza, spotykam innych biegaczy
i czerpię przyjemność z tego co robię. Ostatnio przebiegłam moje pierwsze w życiu 10km. Byłam taka szczęśliwa, że zaczęłam skakać z radości a ludzie gapili się na mnie jak na wariatkę.
i wreszcie płaski brzuch.
0
no i fajna pupa tez
Jestem grubo po pięćdziesiątce, biegać regularnie zacząłem jakieś 1,5 roku temu, (wcześniej tylko pływałem) właśnie ukończyłem swoje pierwsze zawody Triathlon (0,75-20-5) na całkiem przyzwoitym miejscu, a i tak chcę się poprawić w przyszłym roku.
-1

, Jeżeli osiągnąłbym czas poniżej 50 minut, będzie atak na półmaraton a potem zobaczymy.
0