| Rejestracja / Logowanie » |
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!
|
Tak więc, BIEGAJMY!
Ulla
Moim zdaniem każdy ma swój "sens" biegania. Ja biegam od jakiś 10 lat, w miarę regularnie. Teraz po prostu nie wyobrażam sobie jak to jest jak się nie biega. Nic nie daje takiego kopa jak poranne rozbieganie, od razu chce się człowiekowi działać. Zresztą jak dla mnie bieganie pozwala przezwyciężać mi własne słabości, wyzwala wolę walki! Zdaje sobie sprawę, że bieganie nie jest dla każdego, nie wszyscy łapią bakcyla. Dużo osób też rezygnuję z lenistwa. ............Tak więc, BIEGAJMY!
Edytowany Luda (2012-07-19 13:16:42)
-1
Co do wyników, to się nie zgadzam, też zamierzam startować w półmaratonie, a nagrodą dla mnie będzie jego ukończenie i dobiegnięcie do mety, choćby jako ostatni, ale do końca
zonta23art
Pierwszym celem najrozsądniej jest bieg 10km z nie przekraczaniem 1h czasu pomiarowego (chyba nie będzie dużego wstydu jeśli się nie uda??? :>).
Czy szansa jest w październiku to osiągnąć? mam nadzieję, Jeżeli osiągnąłbym czas poniżej 50 minut,
Zon'ta
Cel, jakim jest 50min/10km można sobie ustalić później, to już jest bardzo dobry czas dla osoby początkującej.
Edytowany wit (2013-12-06 17:45:38)
po dwóch latach biegania pierwszy ukończony półmaraton - później niestety urwałem w meczu tenisa dwugłowy uda - masakra bo rehabilitacja to prawie rok i doszły dodatkowe kilogramy.
) czyli można
)
)