Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2012-03-02 15:27:20

Cucullus
Cucullus
Reputacja: +  0  -

Kalkulator kalorii

Witam.
Mam pewien problem jeżeli chodzi o dodawanie nowego treningu do mojego dzienniczka. Chodzi konkretnie o przeliczenie kalorii z wykonanego treningu. Zawsze to było, teraz jakoś ta ikonka kalkulatorka przy kaloriach zniknęła i nie wiem o co chodzi?? Dodaje normalnie jedna z zapisanych tras, wpisuje czas, temperaturę, warunki pogodowe i kiedy przechodzę do zakładki "Zdrowie" to przy kaloriach mam możliwość tylko ręcznego wpisania ich wartości.
Przepraszam jeżeli temat jest w nieodpowiednim dziale, ale nie wiedziałem za bardzo do którego go zaliczyć
Pozdrawiam i dziękuję z góry za każdą odp.

#2 2012-03-02 17:39:45

mcz
mcz
Reputacja: +  5  -

Kalkulator kalorii

Cucullus
Witam.
Mam pewien problem jeżeli chodzi o dodawanie nowego treningu do mojego dzienniczka. Chodzi konkretnie o przeliczenie kalorii z wykonanego treningu. Zawsze to było, teraz jakoś ta ikonka kalkulatorka przy kaloriach zniknęła i nie wiem o co chodzi?? Dodaje normalnie jedna z zapisanych tras, wpisuje czas, temperaturę, warunki pogodowe i kiedy przechodzę do zakładki "Zdrowie" to przy kaloriach mam możliwość tylko ręcznego wpisania ich wartości.
Przepraszam jeżeli temat jest w nieodpowiednim dziale, ale nie wiedziałem za bardzo do którego go zaliczyć
Pozdrawiam i dziękuję z góry za każdą odp.

Dzisiaj weszła nowa zmiana w formularzu treningowym i rzeczywiście pojawił się bład z kalkulatorem kalorii. Do jutra powinno to zostać poprawione.

--
[run-log.com]

#3 2012-03-02 23:06:54

Cucullus
Cucullus
Reputacja: +  0  -

Kalkulator kalorii

Dzięki Pozdrawiam.
Temat można zamknąć

Stopka forum

Narzędzia moderatora