Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2015-03-24 13:25:11

seborski
seborski
Reputacja: +  0  -

Naciągnięte ścięgno- maść

Część znacie jakąś dobrą maść do smarowania. Naciągłem ścięgno tak lekarz mówi i przepisał mi tabletki oraz maść ale średnio ona pomaga, ból dalej jest. Możecie doradzić coś sprawdzonego? Zależy mi na czasie żeby jak najszybciej znów biegać Dziękuje i pozdrawiam

#2 2015-03-24 21:23:42

qwest
qwest

seborski
Część znacie jakąś dobrą maść do smarowania. Naciągłem ścięgno tak lekarz mówi i przepisał mi tabletki oraz maść ale średnio ona pomaga, ból dalej jest. Możecie doradzić coś sprawdzonego? Zależy mi na czasie żeby jak najszybciej znów biegać Dziękuje i pozdrawiam

Pewnie Achilles?
Ja stosowałem Ibuprom żel, do tego zimne okłady. Z tego co kojarzę jest chyba o tym osobny wątek na forum.

--

#3 2015-03-25 14:43:27

sakiewek
sakiewek

Ja korzystałem jeszcze z takiej Strong maści w szarym opakowaniu. Była całkiem spoko, nawet zapach nie odstraszał.

#4 2015-07-17 09:51:57

Majster1
Majster1
Reputacja: +  -1  -

Masz to już działanie po kontuzji, a trzeba działać prewencyjnie i zapobiegać takim sytuacjom, dobre buty, wygodne i dobrze wyprofilowane trzymają dobrze stopę i niwelują uderzenia o twarde podłoże, New Balance z serii Fresh Foam są świetne pod tym względem

Stopka forum

Narzędzia moderatora