Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2014-09-22 13:58:04

marcinje
marcinje
Reputacja: +  0  -

Witam wszystkich :)

chciałbym przenieść się tu z endomondo, mam od razu pytanie - zgrałem sobie wszystkie moje treningi do plików tcx, czy jest jakaś możliowść wgrania ich hurtowo w run-log? np. w postaci zip-a ?

dzięki
Marcin

#2 2014-09-22 20:43:45

illus
illus

Witaj
Wydaje mi się, że niestety “hurtowo” nie będziesz mógł przenieść treningów z endomondo. Pozostaje pojedyncze, mozolne przenoszenie lub pogodzenie się, że zaczynasz na runlogu z czystym kontem.

W sumie to przydała by się taka opcja by masowo przenieśc treningi z innego serwisu.

--
[run-log.com]

#3 2014-09-23 15:37:01

marcinje
marcinje

Jak na razie mam taki sposób: z endomondo ściągam treningi przy pomocy RunGap pod ipadem, te się zapisują w formacie tcx, potem wciągam hurtowo te pliki do SportTracks w wersji demo. Potem eksportuje wtyczką run-log do formatu rlg, który z kolei wczytuje już run-log.

RunGap zgubił mi z 60 treningów, te 60 moge jeszcze recznie spróbować ale będzie to bolesne. No i z tego co widze to trasy się nie wczytują - same parametry treningów.

Stopka forum

Narzędzia moderatora