| Rejestracja / Logowanie » |
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!
|
monty16k
Witam, planuję debiut na tej trasie więc nie mogę powiedzieć zbyt wiele. Proponuję spojrzeć na stronę półmaratonu http://www.polmaraton.antex.pl/trasa.html [polmaraton.antex.pl]
Jest informacja o różnicy terenu. Ja z opowieści znajomych wiem tylko tyle, że trasa jest niezwykle urodziwa i warto spróbować![]()
Pozdrawiam
dziękuję za linka. Warto pomyśleć i spróbować... już od 10 km będzie z górki
0
♥♥♥♥♥
Edytowany ElizaGONERA (2013-05-07 16:57:52)
0
0
Jestem tutaj nowa, biegam od 29.XII.12....tak regularnie. Wcześniej biegałam i jeździłam rowerem jakieś 5 lat temu..potem urodził się dzidziuś
Teraz troszkę się przytyło i zaczęłam biegać na nowo. Biegam 3dni i 1 dzień przerwy...jak na razie jest ok...tylko niestety mogę dopiero o 20....troszkę strach ale cóż innej opcji nie ma
Obecnie mój dystans to 5km...troszkę mało bo wy biegacie dużo więcej, ale sama chciałabym pobiec w 2014 roku w jakimś biegu. Zwłaszcza że u nas w Częstochowie są organizowane co najmniej 3 imprezy rocznie. Pozdrawiam
anias33
- 5km to dla mnie na razie jakaś granica nie do przebicia. Zaczełam w październiku i ledwo kilometr dawałam radę , teraz 5 i dalej nie mogę, Też biegam wieczorami albo popołudniami kiedy mam małża w domu ( synek).
Na kwiecień plan wystartować w maratonie
czas brać się za siebie! A jakie Wy, biegające kobiety macie plany na starty w 2013 roku???