Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2011-06-06 16:22:06

szy
szy
Reputacja: +  0  -

No to imprezy, których nie polecam :)

W kontrze do sąsiedniego wątku))

Moja propozycja: Półmaraton "Cud nad Wisłą" Ossów-Radzymin

Uzasadnienie: Punkty odżywcze ustawione za rzadko (pierwszy był bodajże po 8km, co przy panującej pogodzie rozkładało od razu dużą część biegaczy), beznadziejna koszulka która się zbiegła o połowę po pierwszym praniu, okropny medal, trzeba kombinować z transportem (start 20km od mety, organizator nie zapewnia transportu poza dwoma busami w dziwnych porach), mapka sytuacyjna w pakiecie który... odbiera się po biegu (a więc kiedy już nie jest potrzebna)

Z plusów (jednak jakieś były): mieszkańcy, którzy z własnej inicjatywy polewają biegacza wodą i nie skąpią słów otuchy (bezcenne), piwo w pakiecie

--

[run-log.com]

Edytowany szy (2011-06-06 16:22:22)

#2 2011-06-13 19:23:12

lynks
lynks

Zabiłeś mi gwoździa bo od jakiegoś czasu rozważam tą imprezę jako ostatni sprawdzian przed wrześniowym MW.

Kwestia oddalenia startu od mety i nie zapewnienia żadnego sensownego transportu to dla mnie chyba największy minus.

Przemyślę to jeszcze

#3 2011-07-05 13:49:16

Raul7
Raul7

To i ja sie wypowiem..
BIEG SIEMASZKI w Krakowie...
Beznadzieja...
1 minus na wejściu za kombinowanie z miejscem startu
2 minus za to że dopiero przed samym biegiem powiedziane że jednak trasa nie będzie miała 15km tylko 12 coś tam... nawet nie wiadomo ile..
kolajny minus za obstawe biegu... jeśli nie potrafi sie puszczać samochodów tak żeby nie przeszkadzały biegaczom to sie biegu nie organizuje...
i na koniec powiem że na trasie biegu potrącił mnie samochód.. tak..
Strażacy zatrzymali ruch żebyśmy mogli przebiec przez ulice ale już z drugiej strony nikt nie pilnował i jakiś Pan który wyjeżdżał z podwórka zawinął mnie na maske...

Stopka forum

Narzędzia moderatora