Rejestracja / Logowanie » |
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!
|
Mendel
Podepnę się pod ten temat. Mam problem ze ściągnięciem treningów z Garmina 310XT. Runlog widzi urządzenie ale nie widzi żadnych treningów, mimo że w zegarku jest kilkadziesiąt treningów, które chce zaimportować.
Pomoże ktoś ?
EidanaMendelJa wczoraj zgrywałam pierwszy raz trening z Garmina 310xt . Poszło wszystko bez problemu. am zainstalowana ANT+ usb, Garmin communicator - czy coś takiego, oraz garmin express. Jestem trochę kiepsa w tych rzeczach, nie wiem co dokładnie za co odpowiada. Podobno ANT+ za wykrycie urządzenia w przeglądarce, a ten communicator to własnie do zrzucania na takei strony jak run-log.
Podepnę się pod ten temat. Mam problem ze ściągnięciem treningów z Garmina 310XT. Runlog widzi urządzenie ale nie widzi żadnych treningów, mimo że w zegarku jest kilkadziesiąt treningów, które chce zaimportować.
Pomoże ktoś ?
Natomiast ja mam problem ze wrzuceniem na Endomondo - tam właśnie mi wykrywa urządzenie ale nie pokazuje żadnych treningów.
wit
ANT oraz Garmin Express gryzą sie ze sobą.
Jeśli ktoś zainstalował wszystko odinstalowanie często nie pomaga trzeba wyczyścić rejestry windowsa i wgrać na nowo
- Garmin Comunicator
- ANT Agent
- sterowniki USB
Edytowany Eidana (2014-08-13 07:29:41)
wit
Używaj tylko agenta !!!
Możliwe, ze trzeba wyczyścić rejestr windowsa. Express jest niepotrzebny, ani do Run-loga, ani do Endomondo, ani do Garmin conect.