Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2013-04-29 18:14:12

rodas
rodas
Reputacja: +  2  -

Rekordy Po roku

Witam.
Na początku pragnę się przywitać ze wszystkimi na forum oraz pozdrowić wszystkich biegaczy:-)
Mam na imię Michał i od kilku miesięcy regularnie biegam. Chciałbym Was się zapytać jakie wyniki mieliście po roku treningu biegowego. Jakie zmiany w stosunku do pierwszych wyników. Wiem, że postępy to indywidualna sprawa ale chciałbym zobaczyć co można osiągnąć w rok. Troszkę niepokoją mnie moje wyniki, tzn słaba progresja. W zasadzie oprócz możliwości biegania dłuższych dystansów to szybkość sie nie zmieniła. Dzięki za odpowiedzi.

--
[run-log.com]

#2 2013-04-29 20:39:09

illus
illus
Reputacja: +  0  -

Rekordy Po roku

znaczy ja nie będę się chwalił swoimi dokonaniami po roku bo pewnie były mizerne, zresztą nawet ich nie pamiętam

ale jeśli martwi Cię, że nie jesteś w stanie rozwijać większych prędkości na danym dystansie
to patrząc na twój dzienniczek biegowy i treningi jakie wykonujesz proponował bym urozmaicenie go o treningi interwałowe, jakieś podbiegi, sprinty - ogólną budowę siły biegowej. Być może poprawa techniki biegowej. Jednym słowem urozmaicić treningi,
Pozdrawiam

--
[run-log.com]

Edytowany illus (2013-04-29 20:42:09)

#3 2013-04-29 21:38:38

rodas
rodas
Reputacja: +  2  -

Rekordy Po roku

OK. Dzięki.
W dzienniczku tego nie widać za bardzo ale raz w tygodniu robiłem przed półmaratonem przebieżki a jak nie przebieżki to na trasie miałem ostry podbieg który "robiłem" dwa, trzy razy. Chyba muszę być po prostu cierpliwy, obiegać się i tyle.

--
[run-log.com]

Stopka forum

Narzędzia moderatora