Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2013-04-29 08:42:56

Adams
Adams
Reputacja: +  0  -

Rekordy

Witam,

Chciałem zapytać o działanie tabelki REKORDY. Niestety nie da się jej w żaden sposób modyfikować - nie wiem czemu, sama automatycznie znajduje sobie wyniki i je wkleja.

Co zrobić z takim faktem jak na przykład na 5km mam rekord życiowy z normalnego treningu a nie z zawodów? Jak strona ma to wyświetlić? Niestety jest tu duży problem bo jeżeli nie są to zawody które istnieją w bazie danych to wyniki ta zakładka rekordy nie zauważy

Powiem że trochę lipa z tym. Fajny motyw z tym szukaniem samodzielnym przez stronę najlepszego wyniki, ale szkoda że nie można w to ingerować

Macie jakieś sposoby?

#2 2013-04-29 19:40:59

illus
illus

Rekordy

W zakładce rekordy, jak sama nazwa wskazuje wyświetlają się twoje rekordy z oficjalnych zawodów.
więc jedynym sposobem jest startowanie w zawodach.

z tego co wiem inaczej się nie da..

--
[run-log.com]

#3 2013-05-19 20:34:36

VanKloss
VanKloss

Rekordy

Ja na treningach kręcę wyniki podobne jak na olimpiadzie a na zawodach już są trochę słabsze Dlatego zapisywane są tylko te z oficjalnych zawodów Jak masz wynik w głowie to nie musisz mieć na stronie.

Pozdrawiam i życzę samych rekordów

Stopka forum

Narzędzia moderatora