| Rejestracja / Logowanie » |
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!
|
dlatego postanowilam ze w tym roku zaczynam od zaraz - biegac! tylko pytanie jak? co mam zrobic zeby trening byl efektywny - szczegolnie zalezy mi na spaleniu 5-6 kg. Blagam o rady kochani!
To jakieś, jak dla mnie 90dni i na pewno nie będą to kg z oponki, a z nóg i ramion. Ogólnie, nic się nie stało na przyszły sezon będziesz wyglądać OK. O ile będziesz biegać przez cały czas. Powodzenia
do lata jeszcze kawałek, nie chcę schudnąć w miesiąc 6kg tylko pomału, ale zdrowo i na wieki hah
0
cojotka22
A co do biegania na co mam zwrócić szczególną uwagę? mam np jednego dnia biegać dłużej a za kolejnym razem krócej? zawsze w tym samym tempie i ten sam dystans??
Tym bardziej, żę schudnięcie jest słabym motywatorem... Spróbuj biegać ulubionym spokojnym tempem, ale w miarę możliwości coraz dłuższe dystanse. Po kilku tygodniach, jak wytrzymasz i złapiesz bakcyla, to warto się zastanowić co dalej.
Edytowany lutencjusz (2012-03-05 23:11:43)
cojotka22
A co do biegania na co mam zwrócić szczególną uwagę? mam np jednego dnia biegać dłużej a za kolejnym razem krócej? zawsze w tym samym tempie i ten sam dystans??
Edytowany Saszun (2012-03-06 07:05:16)
)
Edytowany cojotka22 (2012-03-18 15:55:47)
Edytowany d4ron (2012-03-20 20:07:09)