Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2015-05-10 13:34:56

kuraqq
kuraqq
Reputacja: +  0  -

Latająca pięta w bucie

Witam, mam pewien problem. Moja pięta jest wyjątkowo szczupła jak na dosyć sporawą stopę (44.5) i zawsze mam problem z dobraniem butów. Przy tym rozmiarze delikatnie przesuwa mi się pięta, a przy 44 już mnie ciśnie w palce. Znacie jakieś sposoby, żeby usztywnić piętę w bucie? Myślałem nad zapiętkami żelowymi, ale nie jestem przekonany czy można je przyklejać do butów z ‘gąbczasto-materiałowym’ wnętrzem. Z gory dzieki za odpowiedzi

#2 2015-05-18 16:56:55

Majster1
Majster1
Reputacja: +  -1  -

Latająca pięta w bucie

niektóre buty odróżniają się profilem, budową, a niektóre sa po prostu kiepskie i nieprofesjonalnie wyprofilowane dlatego pozniej są problemy. Najlepsze do biegania są wg mnie New Balance, dostosowują się do stopy, są lekkie i przewiewne i dobrze trzymają pięte

#3 2015-06-04 20:59:58

embe
embe
Reputacja: +  0  -

Latająca pięta w bucie

Majster1
niektóre buty odróżniają się profilem, budową, a niektóre sa po prostu kiepskie i nieprofesjonalnie wyprofilowane dlatego pozniej są problemy. Najlepsze do biegania są wg mnie New Balance, dostosowują się do stopy, są lekkie i przewiewne i dobrze trzymają pięte
Majster: czy napisałeś jakiś post, nie reklamując njubalansów? Czekam aż się udzielisz w wątku o nie działającej aplikacji na androida. Może jak się założy njubalanse, to apka zadziała tak jak powinna…

--

Stopka forum

Narzędzia moderatora