Rejestracja / Logowanie » |
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!
|
imaica
Ja ostatnio zakupiłam na zimę Rower magnetyczny One Zipro i powiem wam, że świetnie się na nim jeździ księgowa Łódź
Sprzęt jest dobrze wykonany, dość wiarygodnie pokazuje statystyki - prędkość, dystans czy puls. Składanie roweru to była czysta przyjemność. Na rowerze póki co jeździłam okazjonalnie, ale dość solidnie. Polecam.
yofin
A ja właśnie słabe opinie o nim słyszałam, że szybko się psują metalowe (!) części. I problem przy gwarancji jest. księgowa Wałbrzych
Edytowany erest (2017-06-29 10:32:10)
erest
Tutaj raczej wątek o rowerach treningowych.
Ale polecę ci ten co ja używam czyli Kross Hexagon X3 z wersji z 2015 roku. Naprawdę dobry rower. Jeśdzi nim moja księgowa Kraków
etyol
Siodełko regulowane jest w pionie i poziomie (Reebok i Kettler to regulacja tylko w pionie), koło zamachowe ma odpowiednią wagę (7 kg), w komputerze masz wgrane 21 programów treningowych więc możesz sobie do woli urozmaicać ćwiczenia księgowa Wałbrzych.
faldietyol
Siodełko regulowane jest w pionie i poziomie (Reebok i Kettler to regulacja tylko w pionie), koło zamachowe ma odpowiednią wagę (7 kg), w komputerze masz wgrane 21 programów treningowych więc możesz sobie do woli urozmaicać ćwiczenia księgowa Wałbrzych.
A jaki to rower właśnie opisałeś?