| Rejestracja / Logowanie » |
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!
|
0
0
rodas
Ja mam to samo. Nawet od pewnego czasu zabieram ze sobą zrobioną z pieluszki flanelowej chusteczke którą trzymam w rękawie i podcieram nos. Jest miękka, po biegu do prania. Na zawody zakładam frotke na nadgarstek. Zimą było najgorzej. Teraz jest trochę lepiej ale i tak cieknie mi z nosa podczas biegu:-) Uciążliwe to jak diabli:-)
szybciej oddychasz i więcej wciągasz nosem to sobie organizm musi jakoś poradzić z oczyszczaniem drug oddechowych albo sposób na schłodzenie czy coś
jakoś się nie zastanawiałam nad tym dlaczego tak jest od kiedy biegam chusteczki mam przy sobie bo inaczej nie idzie
Edytowany Bronka75 (2014-05-16 09:51:51)
Bronka75
Jeśli macie jakieś sprawdzone sposoby na ten katar, to podzielcie się proszę. Wycieranie nosa co 1-2km jest strasznie niewygodne, nie mówiąc o tym, że trzeba mieć jakąś torebkę (ja biegam z saszetką na biodro) lub duże kieszenie... A może macie jakieś inne sprawdzone patenty na bieganie z ekwipunkiem w postaci chusteczek do nosa?
rudabiegaczkaChciałbym Cię zobaczyć na zawodach jak zużywasz te chusteczki na trasie biegu
Witam wszystkich
Moim podstawowym problemem podczas biegów jest nieustanny katar… na 7 km potrafię zużyć dwie paczki chusteczek. Czy ktoś ma podobny problem?

Edytowany Martins (2014-12-13 22:27:43)