Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2014-01-16 14:44:40

n_ostalgic
n_ostalgic
Reputacja: +  0  -

PORADY DIETETYCZNE OD BIEGACZKI - DIETETYCZKI ;)

Witam!

Oferuję konsultacje dietetyczne oraz diety zarówno dla osób chcących zrzucić zbędne kilogramy jak i w schorzeniach dietozależnych. Jestem studentką dietetyki na Akademii Medycznej, dokształcam się również na kursach i konferencjach związanych z moją dziedziną. Mam doświadczenie w układaniu diet odchudzających, dla pacjentów z chorobami jelit oraz celiakią. Jestem zawodniczką wrocławskiego teamu Wosiek-Team, trenuję biegi długodystansowe.

Posiadam wiedzę z zakresu dietetyki sportowej ( uczestniczyłam w konferencjach dotyczących żywienia w sporcie) oraz klinicznej (żywienie w cukrzycy, otyłości, podwyższonym poziomie cholesterolu, niedożywieniu, celiakii, fenyloketonurii, MSUD, galaktozemii).

Zakładam holistyczne podejście do pacjenta i układanie diet zgodnych z indywidualnymi preferencjami.
Jeśli są Państwo zainteresowani moją ofertą – proszę o kontakt (głównie na e-mail). Wspólnie ustalimy cel leczenia i w zależności od powagi problemu przygotuję cennik usług. W związku z tym, że jestem studentką ceny są niższe, ponieważ jeszcze nie dysponuję analizatorem składu ciała, a jedynie komputerowymi programami dietetycznymi.

Dorota Silarska

d.silarska@gmail.com

Stopka forum

Narzędzia moderatora