Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.
  • Indeks
  • » Sprzęt
  • » Bluza na treningi przy niskich temperaturach +kieszenie +przystępna cena [RSS Feed]

#1 2012-12-01 16:48:55

graveozz
graveozz
Reputacja: +  0  -

Bluza na treningi przy niskich temperaturach +kieszenie +przystępna cena

Witam

Zastanawiam się nad zakupem bluzy do biegania, na nadchodzące zimniejsze dni, póki co biegam przy niższych temperaturach w kilku warstwach koszulek termoaktywnych w tym "długorękawowej" albo bawełnianych/polarowych na wierzch, ale to chyba nie to.
Zależy mi przy cenie do max 120zl, żeby bluza miała kieszenie (spodnie mam bez kieszeni, a gdzieś muszę schować klucze, chusteczki itp), na znanym portalu aukcyjnym obok Kalenji i Rogelli (które w tej cenie oferują bluzy do niskich temperatur, za to bez kieszeni) znalazłem coś firm:
- stoor: http://allegro.pl/ciepla-rozpinana-bluza-termo-stoor-bebrus-m-i2787191560.html [allegro.pl]
- azzurro moriez: http://allegro.pl/azzurro-moriez-meska-bluza-sportowa-czarna-m-i2817283609.html [allegro.pl]
Czy ktoś zna tę odzież i może coś na jej temat powiedzieć?

#2 2013-02-10 00:14:03

inforobert
inforobert
Reputacja: +  -2  -

Na allegro jest drogo, ja kupiłem termoaktywną bieliznę góra + dół + spodnie luźne w Koodza było taniej niż na allegro. Buty w decathlonie.

#3 2013-02-11 09:52:32

graveozz
graveozz
Reputacja: +  0  -

Linki podałem teoretyczne, zawsze szukam czy towaru nie da się gdzieś taniej nabyć i o dziwo, a może wcale nie o dziwo, bywa że portal aukcyjny przegrywa ze sklepami..

#4 2013-02-15 20:14:26

suve
suve
Reputacja: +  2  -

Szczerze? Mam jedną taką, nie polecam. Wielekroć wygodniej biega mnie się w zwykłym polarze.

--

#5 2013-02-20 19:20:34

inforobert
inforobert
Reputacja: +  -2  -

Ja na termoaktywną bieliznę zakładam polar + cienka kurtka nie przewiewna bez ocieplacza.
Zero bawełny.

• Indeks
  • » Sprzęt
  • » Bluza na treningi przy niskich temperaturach +kieszenie +przystępna cena [RSS Feed]

Stopka forum

Narzędzia moderatora