| Rejestracja / Logowanie » |
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!
|
ankolot
Witajcie, ale pogoda! W związku z tym, że biegam na bieżni mam zamiar w końcu się zmobilizować i pobiegać po dworze. Niestety uliczkami i to mnie trochę zniechęca. Raz biegłam, to się wszyscy patrzą - nawet jak biegłam koło straży to włączyli syreny. Masakra!!! Czy może biegacie po "mieście"?
Fajnie tak propagować bieganie i ogólnie zdrowy styl życia (choć jak na razie nie udało mi się nikogo skusić na bieganie).
0
moj tydzien byl bardzo pracowity, jestem mega sfrustrowana, wlasnie sie przeprowadzilismy wiec wiecie jaki bajzel jest z tym zwiazany. W koncu wszystko ogarnelam jakos i od soboty zaczelam moje normalne treningowe zycie, w sobote trail i w niedziele poltora godz jogi. Caaaaaly tydzien nie biegalam tylko chodzilam i sprzatalam. Dzis wieczor wracam do domu i ide biegac !! Ciesze sie jak dziecko!
)
Edytowany haska (2012-08-06 20:55:38)
ankolot
Mydelko91 - chyba muszę wziąć z Ciebie przykład - i nie stresować się co kto powie. Wczoraj miałam biegać, ale zaczęło padać i grzmiało. Nie sprzyja mi pogoda![]()
Dziś też nie wiem jak będzie - zapowiadają burze-masakra!!! Może zacznę realizowć jakiś plan to mnie zmobilizuje - jak narazie biegam dla przyjemności - bez żadnych planów na przyszłość (półmaraton).
Trzymajcie się cieplutko!!![]()
i jestem z siebie bardzo dumna!
Od razu człowiekowi chce się "bardziej".
Poczułam się jak na totalnej wsi. Nie miałam pojęcia, ze tam tyle koni, krów, owiec, o dziwo nawet lamy były i mnóstwo kucyków. Rzut beretem a inny swiat zupełnie
A Wy jakie macie słuchawki? Może doradzicie mi?