Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2017-11-01 19:04:50

greenbird
greenbird
Reputacja: +  0  -

Bieżnia

Raz już miałem, trenowałem, gdy za oknem była szaruga,zimno,czy ciemno. Czasem po prostu z wygody, czy lenistwa. Sprzedałem ją jednak po 2 latach, miała wiele mankamentów /Thorn/. Dałem za nią w promocji ok. 2 tys.zł. Przymierzam się do kupna ponownie, zaczyna się nie ciekawa pogoda. Czy ktoś z Was ma w domu bieżnię i jest z niej w pełni zadowolony? Zależy mi na cichym i silnym silniku, dużym pasie biegowym, bezawaryjności. Pojawiły się bieżnie Hertz. Mają dobre parametry, w stosunku do ceny. Niestety nie ma rzetelnych opinii na ich temat. Proszę o podjęcie tematu. Pozdrawiam!

#2 2017-12-07 18:08:03

Sonia1234
Sonia1234

Bieżnia

Ja znalazłam solidny regał tutaj > http://e-regaly.pl/product-pol-25498-Regal-magazynowy-Standard-II-220x110x50-5P-1000-kg.html
Półki wykonane z materiały MDF, dzięki czemu mogą udźwignąć spore kilogramy. Ponadto cały szkielet regału został skonstruowany z wytrzymałego stopu metalu. Warto zwrócić uwagę na łatwy montaż i możliwości aranżącyjne. Można dobrać do swoich potrzeb wymiar i ilość półek. Zważywszy na opinie produkt nie jest z niskiej półki i wart swojej ceny, która jest naprawdę konkurencyjna.

#3 2018-09-14 09:00:51

Talek
Talek

Bieżnia

Nie polecam bieżni magnetycznej.Jest niedroga,ale niewygodna i mało komfortowa.

O wiele lepiej jest zainwestować w bieżnię elektryczna. Nie jest to az taki dużo większy koszt, a taka bieżnia będzie:
solidniejsza
będzie wygodniejsa
i będzie miała o wiele więcej sensownych programów treningowych

Dwie firmy jakie polecę to
Proform
Body Sculpture
Proponuję jeszcze tutaj sprawdzić: https://www.sportbody.pl/

Edytowany Talek (2018-09-19 09:43:58)

Stopka forum

Narzędzia moderatora