Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.
  • Indeks
  • » Imprezy
  • » błędny pomiar czasu - I nocny półmaraton w Piekarach Śląskich [RSS Feed]

#1 2017-07-25 20:58:31

jibboom
jibboom
Reputacja: +  0  -

błędny pomiar czasu - I nocny półmaraton w Piekarach Śląskich

Witam tematem wpisu jest I nocny półmaraton w Piekarach Śląskich, dla tych którzy brali udział w spotkaniu, jestem ciekaw waszych relacji, prócz facebook-owego wpisu nie nabyłem większych wrażeń, wychodząc z założenia, że w większości każdy dał coś z siebie.
Chciałem poruszyć temat organizacji pomiaru czasu, otrzymałem w dziwny sposób dyskwalifikację, zaczęło się dzień po imprezie, pomiar podczas biegu był właściwy i miałem na miejscu imprezy wgląd. Po otrzymaniu informacji, że nie uczestniczyłem w biegu na pełnym dystansie, nie zareagowałem, dopiero gdy zauważyłem brak pozycji w wynikach na stronie foxter-sport, zainteresowałem organizatorów o niezgodzeniu się z oszustwem. Podałem właściwe wyniki osiągnięte na garmin forerunner 610, właściwie wszystko widać po zgraniu pliku na Endomondo wynik endomondo półmaraton Piekary

organizator w swoim wytłumaczeniu, twierdzi że zawadził chip, ale do te pory 10 dni zawodach, nie otrzymałem wyjaśnienia, ani powiadomienia, o moim biegu, czy można gdzieś dociec podobnych oszustw w tym temacie, dodam że otrzymałem wpis od osoby, która mnie nagrała, iż biegłem za balonikami i w ten sposób podsumował mnie, że nie umiem biegać dlatego wskóra o usunięcie mnie z listy, sama impreza w moim wrażeniu była rewelacyjna, ktoś musiał jednak dołożyć węgla, ze względu na brak nagród w swojej kategorii.

Edytowany jibboom (2017-07-25 20:59:37)

• Indeks
  • » Imprezy
  • » błędny pomiar czasu - I nocny półmaraton w Piekarach Śląskich [RSS Feed]

Stopka forum

Narzędzia moderatora