Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2017-07-03 10:17:03

trzykroki
trzykroki
Reputacja: +  0  -

Powrót do biegania

Kiedyś biegałam, takie średnie dystanse, ok. 4, 5 km, czasem dłuższe. Potem zaszłam w ciążę, urodziłam dziecko, no i wiadomo… Terazto tylko za córką biegam. Nie ukrywam, że troche mi się przytyło i chciałabym wrócić do dawnej sylwetki, kondycji, no i do biegania, bo to lubiłam. Chciałabym kupić bieżnię, tylko jakąś niedużą i niedrogą, bo za jakiś czas chcę wrócc do biegania w terenie. Jest taka opcja, żeby kupić cos dobrego i z w miare dobra ceną? Doradźcie coś.

#2 2017-07-04 09:46:37

cellulina
cellulina

Powrót do biegania

jasne, ze są. Moja siostra kupowala niedawno jakś za cos okolo 2 kola, to chyba calkiem dobra cena bo widziałam takie za 9 tysiakow…

#3 2017-07-10 11:19:23

Ania_ABCfitness
Ania_ABCfitness

Powrót do biegania

Dobry plan to podstawa sukcesu Systematyczne bieganie w domu pozwoli Ci wrócić do dawnej kondycji i sylwetki. Tak jak zauważyła moja przedmówczyni- nie trzeba wydawać fortuny, by kupić dobrą bieżnię. Obecnie liderem na rynku w swojej kategorii cenowej jest bieżnia Sapphire SG-2100T Jazz: http://www.sapphire-sport.com/pl/kategoria,bieznie,17/bieznia-treningowa-sapphire-jazz-sg-2100t,116/. Aktualnie jest w promocji, więc w naszym sklepie dostaniesz ją za trochę ponad 2 tysiące. Dodatkowo, jako właściwiel marki, oferujemy promocyjną, 5-letniej gwarancję. Bieżnia ma aż 24 programy automatyczne oraz jeden do spalania tłuszczu; jest odpowiednia do treningów cardio i interwałów, co z pewnością pomoże Ci wrócić do kondycji sprzed ciąży, a nawet znacznie ją poprawić, byś mogła biegać nie 5, a nawet 10 km Gdybyś miała dodatkowe pytania, chętnie na nie odpowiem.

#4 2017-07-11 08:46:18

trzykroki
trzykroki

Powrót do biegania

Cena jak najbardziej na plus a czy jest możlwość, żeby ją jakoś łatwo złożyc czy przeniesć? córka jest bardzo ciekawska, a zaczyna chodzić i nie chce zeby zrobila sobie krzywde

#5 2017-07-20 10:01:50

Ania_ABCfitness
Ania_ABCfitness

Powrót do biegania

Oczywiście, bieżnia Sapphire SG-2100T posiada prosty i funkcjonalny system składania. Wyposażona jest także w rolki transportowe, które umożliwiają łatwe przemieszczanie urządzenia. Pozwala to zaoszczędzić miejsce po skończonym treningu, a także uchronić ciekawskie maluchy przed wybiciem zębów Będziesz więc mogła bez problemu złożyć bieżnię i przesunąć ją np. za szafę, by córka nie miała do niej dostępu i by nikomu nie stała się krzywda.

Stopka forum

Narzędzia moderatora