Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2017-05-20 22:18:27

Okiro1
Okiro1
Reputacja: +  0  -

Aplikacja mobilna

Witam zainstalowałem aplikację mobilną na tel. Xiaomi redmi 4A ale niestety mam problem z nagrywaniem tras chodzi o to że wszystko działa niby normalnie załączam zapis trasy i wygaszam ekran aby przypadkowo nie zatrzymać i nie obciążać baterii , niestety w czasie sprawdzania zapisu trasy okazuje się że czas leci normalnie ale aplikacja nie nalicza dystansu mimo doskonałej łączności z satelitami . Szukałem w ustawieniach ale nie widzę opcij że ma działać lub nie po wygaszeniu ekranu. Proszę wyjaśnienie i/lub radę jak rozwiązać problem. Pozdrawiam

#2 2017-05-21 12:46:02

lbaran
lbaran

Aplikacja mobilna

Cześć! Nie napisałeś ani jaki system w telefonie ani jaka to aplikacja i czy ew. używasz jakichś programów do ochrony i/lub menadżera zarządzającego energią. Jeśli masz telefon z Androidem, to sprawdź w ustawieniach telefonu czy aplikacja ma uprawnienia do działania w tle. Możesz ew. zainstalować inną aplikację (jest tego multum) do śledzenia aktywności. Jeśli ona również będzie miała z tym problemy, to wina leży po stronie ustawień telefonu, w przeciwnym wypadku po stronie aplikacji.

#3 2017-05-21 21:50:18

Okiro1
Okiro1

Aplikacja mobilna

Sorki nie napisałem jaki system ale podałem model tel .Aplikacja run-log dlatego piszę na tym forum. Zmieniłem ostatnio tel a co za tym idzie również system a że mam tu konto więc aplikacja również run-log. Korzystałem poprzednio z innej aplikacji i musiałem ręcznie importować aktywności a teraz chciałem zautomatyzować proces .

Edytowany Okiro1 (2017-05-21 21:50:57)

Stopka forum

Narzędzia moderatora