Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2017-04-09 17:04:36

estella07
estella07
Reputacja: +  0  -

Prośba o poradę

Szukam butów na co dzień. Wiecie, coś co można zalozyć na stopy jako alternatywę do sportowych butów. I chociaż te drugiw mają u mnie absolutny priorytet, to jednak czasem zwyczajnie nie pasują mi do reszty stroju, a już kompletnie jesli ma być nieco bardziej formalny. Sama mam ochotę na mokasyny bo znalazłam już chyba parę idealną ( na http://www.kazar.com/pl/sklep/kobieta/buty/polbuty ) ale nie zamykam się tez na inne modele. Zdaje sobie sprawę z tego, ze w sieci jest bezbrzeżna ilość sklepów internetowych, a ja niestety nie bardzo mam czas wyszukiwac co fajniejsze modele. licze na jakies wskazania, przy czym nie bardzo przepadam za platformami, ani butami nadmiernie wysokimi. Lubię prostotę, najchętniej chodzę w obuwiu z płaską podeszwą lub sportowym, no ale niestety - jak już wspomniałam powyżej, nie do wszystkiego da się ich założyć.

Stopka forum

Narzędzia moderatora