Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2018-01-17 11:29:42

malwinadudziak
malwinadudziak
Reputacja: +  0  -

Lightdiet Catering Dietetyczny Warszawa - dieta z dostawą

Lightdiet. pl - catering dietetyczny Poznań to zestaw pięciu zdrowych posiłków, przygotowanych ze świeżych produktów, które świetnie smakują oraz korzystnie wpływają na sylwetkę i samopoczucie. Wystarczy wybrać dietę i wypełnić formularz kontaktowy. Your text to link here… o dogodnej dla Ciebie godzinie dostarczy gotowe posiłki do domu lub pracy.

#2 2018-10-03 10:36:25

RunnerMan
RunnerMan

Ja w firmie mam wykupiony catering z catering dietetyczny rzeszów Bardzo sobie chwalę ich jedzenie. Bilans kaloryczny dopasowany do mnie a dania są bardzo dobre. Jeśli chce się dbać o siebie oszczędzając przy tym czas na gotowanie dla jednej osoby to jest to idealne rozwiązanie.

Edytowany RunnerMan (2018-10-03 10:40:32)

#3 2018-10-03 15:38:32

kucharskistanislaw2
kucharskistanislaw2

ja mam mieszane uczucia co do cateringu. Chyba wolę samodzielnie gotować posiłki. Moim zdaniem lepiej pójść do dietetyka, który ułoży dobrze dietę. Ja chodzę do Pani dietetyk z http://pracowniadietetyki.pl . Jestem bardzo zadowolony z rezultatów diety. Na szczęście dieta to nie zawsze musi być mordęga.

#4 2018-11-07 13:16:51

Farfers
Farfers

Ja korzystam z takiego cateringu : https://www.pureandfresh.pl/ i jestem zadowolony, mam zbilansowane posiłki które są pyszne i różnorodne każdego dnia coś innego i równie dobrego do tego nie muszę poświęcać czasu na wymyślanie sobie diet zakupy i przyrządzanie co daje mi sporo czasu dla siebie bądź innych.

#5 2018-11-12 21:01:25

Kiruna
Kiruna

Czasami korzystam z cateringu, ale dla mnie ważna jest podczas posiłku także miła atmosfera. Dlatego właśnie często odwiedzam warszawską Restaurację Akademię. Stworzyli niedawno nawet specjalne menu wegetariańskie, którym także lubię się delektować. Co byście na przykład powiedzieli o pożywnych gołąbkach w sosie pomidorowym z kaszą jęczmienną i grillowanymi warzywami?

Stopka forum

Narzędzia moderatora