Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2018-01-24 15:26:07

Justab
Justab
Reputacja: +  0  -

Tabletki na odchudzanie - czy to działa?

Siemka, stosowaliście suple, popularnie nazywane tabletkami na odchudzanie? Nadciąga luty i mówię sobie co roku, że schudnę i szukam czegoś co trochę by mi pomogło Na razie poczytałam trochę o nich tutaj https://blog-odchudzanie.pl/tabletki-na-odchudzanie/ ale wiem, że jest ich mnóstwo więc może wy byście coś polecili?

#2 2018-02-13 16:14:46

jibboom
jibboom

trzymając się suplementacji tabletkami trzeba przestrzegać terminów o niebo z większym rygorem, niż przyjmowanie jakiejkolwiek diety, nawet tej złożonej wyłącznie z warzyw, żadne wakacje nie będą tak piękne ja mile spędzone chwile na trasie parku krajobrazowego orlich gniazd, jesteś ze śląska, wybierz się tam na rowerze i nie musisz się przejmować suplementacją, suplementacja jest dla książąt z brzuchem nie umiejącym sobie poradzić z kryzysem dnia codziennego, chyba, że masz tyle hajcu i chcesz po prostu wydać )

#3 2018-05-08 12:21:18

Dastyr
Dastyr

Tabletki na odchudzanie? Jak komuś nie szkoda pieniędzy a może nawet i zdrowia, to niech kupuje, zażywa (i liczy na cud). W internecie niestety można bez problemu znaleźć tabletki co do których składu chemicznego i pochodzenia nie można mieć żadnej pewności. Niestety to nie działa w ten sposób, że łyknę jakieś tabletki i schudnę - chociaż nie ukrywam, że sam tak chciałbym. Gdyby było inaczej, to idąc do dietetyka dostawałoby się receptę, kupowało lek w aptece i na świecie nie istniałoby coś takiego jak otyłość. Do zrzucenia wagi trzeba o wiele większego zaangażowana, zmiany nawyków żywieniowych, zwiększenia aktywności fizycznej itd. Każdy dietetyk to powie a w końcu to fachowcy w sprawach związanych z odchudzaniem. W Centrum Dietetyki i Aktywności właśnie łączą dietę z treningiem sportowym a w dodatku wszystko jest dostosowane do indywidualnych potrzeb. W sumie to jakikolwiek dobry dietetyk będzie działać na podobnej zasadzie.

#4 2018-05-25 11:44:44

wirtuoz
wirtuoz

Podobno działa, ale czy to jest zdrowe? Skutki uboczne mogą być opłakane. Lepiej chyba znaleźć bardziej “organiczne” sposoby na odchudzanie - trening/dieta/detox…

#5 2018-06-01 12:34:42

Kyllyan
Kyllyan
Reputacja: +  3  -

Stosuję “Thermo Seed Hardcore”. Oprócz tego dieta 5:2 Mosley'a, no i oczywiście sport. Działa

--
[run-log.com]

Edytowany Kyllyan (2018-06-01 12:35:54)

#6 2018-07-18 15:31:46

karlik00
karlik00

Ja bym się w tabletki na odchudzanie na bawiła, lepiej iść do dietetyka, niech on ułoży odpowiednią dietę

#7 2018-07-19 10:59:55

ElaZrowera
ElaZrowera

Nie bierz, jedyne, co chudnie to portfel Taniej wyjdą Cię warzywa i owoce. Zdrowe odżywianie to podstawa tego żeby schudnąć A jeśli sytuacja jest już groźna idź do dietetyka

#8 2018-08-21 07:17:21

runnerss
runnerss

Na pewno nie ma sie co nastawiać, ze tabletki na odchudzanie sprawia, ze pozbędziemy się zbędnych kilogramów. Takie tabletki nie są złe w procesie odchudzania sie ale same w sobie nie odchudzaja.
To co się najbardziej tutaj liczy to:
dieta
odpowiednia aktywność fizyczna

Jeśli chodzi o tabletki to polecam te z chromem i zieloną herbatą. Rzeczywiście poprawiaja metabolizm
Poszukajcie ich w cefarmie https://www.cefarm24.pl/odchudzanie-i-oczyszczanie.html

Edytowany runnerss (2018-08-31 09:29:48)

#9 2018-11-12 20:05:56

Kiruna
Kiruna

Ja już się odchudziłam i teraz chciałbym się pozbyć cellulitu. Zastanawiałam się nad zabiegiem mezoterapii, który poprawiłby wygląd mojej skóry. Wykonują go w renomowanej klinice Novoderm, którą prowadzi znany specjalista dr Krzysztof Teysler. Zależy mi, ponieważ obecnie mają promocję cenową. Myślicie, że zdążyłabym jeszcze przed Sylwestrem? Dla mnie taki zbieg to zupełna nowość.

#10 2018-12-07 08:48:54

kucharskistanislaw2
kucharskistanislaw2

w większości przypadków takie rzeczy to naciąganie ludzi. Nie ma czegoś takiego jak tabletki na odchudzanie. Najlepiej pójść do jakiegoś dietetyka. Można nawet znaleźć dietetyka online w bardzo dobrej cenie np tutaj http://perfectline-poradnia.pl/. Myślę, że warto skorzystać z pomocy profesjonalisty.

Edytowany kucharskistanislaw2 (2018-12-07 08:49:11)

Stopka forum

Narzędzia moderatora