Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2015-01-11 17:25:28

tolo
tolo
Reputacja: +  0  -

samotność w biegu

miał ktoś takie perypetie spotkać wilki na swojej trasie. Ja spotkałem. Serce mi waliło jak młot.

#2 2015-02-02 21:32:59

Szekle
Szekle

samotność w biegu

Gdzie ty Tolo mieszkasz ? ja miałem tylko szczęście na stado dzików -chyba cie rozumiem.

#3 2016-10-11 07:54:12

marekfa
marekfa

samotność w biegu

MarysGej
Ja nie lubię biegać z kimś. To czas pełnego wyciszenia i skupienia. Brzmi to pięknie, ale wszystko psuje pewna prozaiczna sprawa… LEŚNE DZIADY! Czy Wy -dziewczyny, też macie ten problem? Biegniesz leśną ścieżką, jest pięknie, muzyka w słuchawkach, serce miarowo dudni, zatopiona w swoich myślach i nagle idzie taki - obdarty, zarośnięty, pcha jakiś składak ze śmietnika, dzikie oczy i np. gada do siebie. W takich momentach zaskakuję sama siebie własną prędkością. Albo bieganie wieczorami po osiedlu -też się ma pełne portki mijając ciemne uliczki…I jak tu biegać samej?….

cześć
Popatrz na tych ludzi z innej perspektywy,biedni,obdarci,nie mający swojego miejsca w życiu…

Stopka forum

Narzędzia moderatora