Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2015-08-22 18:31:11

March3wka
March3wka
Reputacja: +  0  -

Ile można zrzucić kg poprzez bieganie wasze doświadczenia?

Mój mąż w ciągu 2 miesięcy stracił na wadze 9kg.Stosuje dietę i bierze Therm Line Man.Niestety nie ma czasu na ćwiczenia za względu na pracę.

#2 2015-12-30 17:52:39

Kamila08
Kamila08

Mniej więcej przez pół roku w miarę regularnego biegania straciłam 8 kg(byłam w wielkim szoku), co prawda byłam wtedy tez na diecie Atkinsa. Naprawdę nie ma tutaj żadnych prawidłowości, wszystko zależy od osoby. Jedno jest pewne: bieganie odchudza i pomaga złapać formę, jak nic innego

#3 2016-01-08 22:53:08

suchy77
suchy77

Witam
Słyszałem opinię,że na początku biegania traci się wagę.Potem stop.Związane jest to z tym,że tracimy wodę i tłuszczyk a w zamian przybywa nam masy mięśniowej…Oczywiście im więcej posiadamy tłuszczyku tym więcej spadniemy z wagi,jednak po jakimś czasie będzie coraz trudniej gubić kg.

--

Edytowany suchy77 (2016-01-08 22:56:14)

#4 2016-02-01 15:28:51

Emma21
Emma21

W moim przypadku niestety kiepściutko, jakieś dwa kilo przez miesiąc, co praktycznie nie jest żadnym wynikiem, a zbiegiem okoliczności. Ale nie tracę nadziei, bo kocham biegać. Może coś mi w końcu pomoże, wpadły mi w oko pewne diety i zamierzam coś z tego wypróbować.

#5 2016-02-29 16:31:00

SkuteczneDiety
SkuteczneDiety

Jedni gubią więcej kilogramów biegając, inni mniej, jest wiele czynników, które na to wpływają. Pomimo tego opłaca się biegać. (Dotyczy to zresztą każdego sportu). A jak dołączy się do tego jakąś sprawdzoną dietę, to sukces murowany

Diety Odchudzające.net- blog poświęcony najlepszym metodom na schudnięcie.

#6 2016-04-09 07:10:09

andy1962
andy1962

Od czasu kiedy poważnie zająłem się bieganiem, przez co rozumiem kilka treningów w tygodniu i przebiegnięte od 35-65km/tydzień to od stycznia 2013r. zeszło ze mnie 17 dodatkowych kilogramów. Poza bieganiem pewnie wpływ ma zmiana diety na bardziej zieloną a przede wszystkim regularne posiłki

--
“Ból jest stanem przejściowym, duma pozostaje na zawsze”

#7 2016-09-24 13:54:32

lara179
lara179

Moim zdaniem, aby mądrze się odchudzać, warto skorzystać z oferty trenera personalnego: http://mindyourbody.pl/ , który ułoży dla nas indywidualny plan ćwiczeń i doradzi również, jak zdrowo się odżywiać. Ja ćwiczę z takim trenerem od dwóch miesięcy i już widzę efekty - poprawiła się moja kondycja, schudłam i zdrowiej się odżywiam.

#8 2016-12-07 11:17:12

andy1962
andy1962

http://4run.pl/trening-wg-phila-maffetona-czyli-zwolnij-aby-przyspieszyc-czesc-iii/

Polecam mój artykuł na 4run.pl w którym odnoszę się do problemu przy okazji Metody Maffetona, która pozwala na super bezpieczne pozbycie się nadmiaru tłuszczu.
Polecam do poczytania ale również spróbowania tej Metody. Piszę o niej również w dziale treningowym.
Pozdrawiam

--
“Ból jest stanem przejściowym, duma pozostaje na zawsze”

#9 2017-02-10 09:33:05

jmalll
jmalll

Sporo Chociaż polecam dostosować sobie intensywność treningów do swojej kondycji. Wiele osób za bardzo się forsuje i potem traci zapał. Przestaje biegać. A bardzo ważna w tym przypadku jest konsekwencja. Oczywiście dodatkowo trzeba również trzymać odpowiednią dietę. Bo tylko dieta plus aktywność fizyczna pomogą nam schudnąć skutecznie i na dłuzej bez efektu jojo

Na tej stronie jest jeszcze ciekawy artykuł:
http://fitwatch.pl/trenowac-na-czczo-czy-po-posilku-sprawdz-co-radza-profesjonalisci/

O tym jak trenować przed i jak po posiłku.

#10 2017-04-27 14:28:07

krokusikXX
krokusikXX

A próbował ktoś odchudzanie z cateringiem dietetycznym np. w Kielcach http://www.fitdiet.pl/dostawa-kielce/? Sporo czasu spędzam w pracy, na dojazdach do i z i, chodzę na treningi powiem szczerze, że często nie mam siły ani chęci aby resztę wolnego czasu spędzać na staniu nad garami. Zresztą nie gotuję zbyt dobrze. Zastanawiam się nad dietą pudełkową. Co o tym sądzicie?

Stopka forum

Narzędzia moderatora