Rejestracja / Logowanie » |
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!
|
rodas
Ja mam to samo. Nawet od pewnego czasu zabieram ze sobą zrobioną z pieluszki flanelowej chusteczke którą trzymam w rękawie i podcieram nos. Jest miękka, po biegu do prania. Na zawody zakładam frotke na nadgarstek. Zimą było najgorzej. Teraz jest trochę lepiej ale i tak cieknie mi z nosa podczas biegu:-) Uciążliwe to jak diabli:-)
Edytowany Bronka75 (2014-05-16 09:51:51)
Bronka75
Jeśli macie jakieś sprawdzone sposoby na ten katar, to podzielcie się proszę. Wycieranie nosa co 1-2km jest strasznie niewygodne, nie mówiąc o tym, że trzeba mieć jakąś torebkę (ja biegam z saszetką na biodro) lub duże kieszenie... A może macie jakieś inne sprawdzone patenty na bieganie z ekwipunkiem w postaci chusteczek do nosa?
rudabiegaczkaChciałbym Cię zobaczyć na zawodach jak zużywasz te chusteczki na trasie biegu
Witam wszystkich
Moim podstawowym problemem podczas biegów jest nieustanny katar… na 7 km potrafię zużyć dwie paczki chusteczek. Czy ktoś ma podobny problem?
Edytowany Martins (2014-12-13 22:27:43)