Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2013-11-18 14:25:47

Kro_Pek
Kro_Pek
Reputacja: +  0  -

Eksport Endomondo do run-log

Witam, da się z endomondo eksportować wszystkie treningi do run-log. W sensie nie chce tego robić pojedynczo, trening po treningu. Jednym kliknięciem chciałbym to zrobić, ale chyba się nie da?
Pozdrawiam.

#2 2013-11-18 19:41:44

drax85
drax85

Kro_Pek
Witam, da się z endomondo eksportować wszystkie treningi do run-log. W sensie nie chce tego robić pojedynczo, trening po treningu. Jednym kliknięciem chciałbym to zrobić, ale chyba się nie da?
Pozdrawiam.

Dziś eksportowałem treningi z endomondo. Kombinowałem jak się da żeby wyeksportować całą aktywność i niestety na nic nie wpadłem, można próbować połączyć wszystkie treningi w jeden (treningi -> historia -> zaznaczyć + "MERGE") ale wolałem nie ryzykować utraty lub zniekształcenia danych więc każdy trening eksportowałem osobno.

Edytowany drax85 (2013-11-18 19:42:06)

#3 2014-01-06 11:16:39

Stroik
Stroik

witam zacząłem biegać z run-log na swoim smartfonie alcatel onetuch i nie wiem jak mam przesłać treningi do swojego profilu tak żeby móc to zapisać i obejrzeć na komputerze niech mi ktoś podpowie jak mam to zrobić bo jak wchodzę na dany trening i robię wyślij do run-log.com niestety nie idzie. Proszę o pomoc. dzięki

#4 2014-01-06 18:01:47

rodas
rodas
Reputacja: +  2  -

Witam. Może to trochę głupię ale masz włączony transfer danych? Nigdy nie miałem problemu z przesłaniem z tel na profil. Używam sony xperia neo V.

--
[run-log.com]

#5 2014-01-09 21:06:08

MarcinRun98
MarcinRun98

Chcerz zarobic pare złotych na dodatkowe kieszonkowe lub drobne dodatki? Trafiłeś na właściwą strone, a mianowicie na strone https://www.moneymilioner.pl/146217. [moneymilioner.pl] Rejestrując sie tam masz mozliwosc zbierania pereł, a potem wymiane na złotówki. Wszystko jest legalne, mozecie poczytac o tym w internecie. Strona jest prosta do ogarnięcia.
Pamiętajcie aby potwierdzac e-maile!
Jakby co pytaj!
Pozdrawiam- esperanza

Stopka forum

Narzędzia moderatora