Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2013-06-22 00:04:53

Ulla
Ulla
Reputacja: +  0  -

Foot ID w Krakowie - poznaj biomechanikę swoich stóp

Witam,
Jeśli ktoś z Was chce poznać biomechanikę swoich stóp. Dowiedzieć się czy ma stopę neutralną, pronującą czy supinującą? W dniach 28-30.06.2013 w Asics Outlet Kraków w Modlniczece będą przeprowadzane bezpłatne badania. Wystarczy zaglądnąć na stronę: https://www.facebook.com/events/409414462511347/ [facebook.com] i dokonać zapisu: http://www.asics.pl/running/foot_id/ [asics.pl]

Polecam i pozdrawiam,
Ula

--
[run-log.com]

#2 2013-06-24 12:00:24

Kris79
Kris79

Witam
Masz może możliwość sprawdzenia czy jest jakaś szansa, że ta maszynka zawitałby do Białegostoku ?
Pozdrawiam

#3 2013-06-24 23:48:40

Ulla
Ulla

Hey,
Niestety nie mam takiej "mocy"... nie mamy sklepu w Białymstoku może spróbuj załapać się na badanie przed jakąś większą imprezą biegową w swoim mieście? W Krakowie np. zawsze przed kwietniowym maratonem można zrobić Foot ID na Expo. Jest też szansa takiej akcji w specjalistycznych sklepach dla biegaczy typu: "SklepBiegacza", "JacekBiega" itp. Albo po prostu wpadaj do Krakowa na weekend

Pozdrawiam,
Ula

Kris79
Witam
Masz może możliwość sprawdzenia czy jest jakaś szansa, że ta maszynka zawitałby do Białegostoku ?
Pozdrawiam

--
[run-log.com]

#4 2013-06-26 08:35:22

Kris79
Kris79

Ciśnienia nie mam, robiłem coś "podobnego" w pewnej sieci sportowej w Wawie , po tych "testach" dobrano mi asicsy gel pulse 4 (na twarde), ale chciałbym to zrobić porządnie tym bardziej, że na lewej stopie/ nodze pojawiły się jakieś "niuanse' (lekka supinacja niby , pisze tak niepewnie bo i dziewczyna która przeprowadzała badanie pewna tego nie była ) .
Jak będę w góry jechał to zrobię sobie przystanek w Krakowie na pomiary .
Dziękuję i pozdrawiam,
Krzysiek

#5 2013-06-26 12:22:12

Ulla
Ulla

Hey
Najwygodniej będzie jak od czasu do czasu zerkniesz sobie na stronę:

http://www.asics.pl/running/foot_id/ [asics.pl]

Zawsze są wcześniej informacje o planowanych badaniach.

Pozdrawiam,
Ula

Kris79
Ciśnienia nie mam, robiłem coś "podobnego" w pewnej sieci sportowej w Wawie , po tych "testach" dobrano mi asicsy gel pulse 4 (na twarde), ale chciałbym to zrobić porządnie tym bardziej, że na lewej stopie/ nodze pojawiły się jakieś "niuanse' (lekka supinacja niby , pisze tak niepewnie bo i dziewczyna która przeprowadzała badanie pewna tego nie była ) .
Jak będę w góry jechał to zrobię sobie przystanek w Krakowie na pomiary .
Dziękuję i pozdrawiam,
Krzysiek

--
[run-log.com]

Stopka forum

Narzędzia moderatora