Rejestracja / Logowanie »
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2012-12-01 17:48:07

Piotrek_Zegrze
Piotrek_Zegrze
Reputacja: +  0  -

wszycie siatki na przepuklinę w nadbrzuszu.

19 listopada miałem operację. Wszyto mi siatkę w nadbrzusze w miejsce przepukliny pooperacyjnej. Jestem biegaczem amatorem . Bardzo brakuje mi biegania. Za trzy dni tj. we wtorek 4 grudnia będę miał zdjęte ostatnie szwy. Zdaję sobie sprawę, że rana jest jeszcze świeża. Proszę mi doradzić, kiedy mogę wyjść i pobiegać/potruchtać. Bieganie jest jak narkotyk

#2 2012-12-18 19:59:06

Kociu99
Kociu99
Reputacja: +  0  -

wszycie siatki na przepuklinę w nadbrzuszu.

Ja czekam na operacje (18 luty) . Też jestem amatorem. Jeżeli miałeś wszytą siatką to czytałem, że po 4 tygodniach (niektórzy nawet wcześniej) zaczynają się ruszać. Daj znać jak już wrócisz do treningów. Trzymam kciuki. Pozdro z Wrocławia

Piotrek_Zegrze
19 listopada miałem operację. Wszyto mi siatkę w nadbrzusze w miejsce przepukliny pooperacyjnej. Jestem biegaczem amatorem . Bardzo brakuje mi biegania. Za trzy dni tj. we wtorek 4 grudnia będę miał zdjęte ostatnie szwy. Zdaję sobie sprawę, że rana jest jeszcze świeża. Proszę mi doradzić, kiedy mogę wyjść i pobiegać/potruchtać. Bieganie jest jak narkotyk

Stopka forum

Narzędzia moderatora