| Rejestracja / Logowanie » |
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!
|
Realizuję 10-tygodniowy plan. Mam nadzieję, że wytrwam i się nie poddam. Na razie za mną 3 treningi, ale z każdym jest coraz lepiej. Muszę się też pochwalić, że dziś wstałam o 5.00 (!) i poszłam pobiegać
Jestem z siebie dumna, choć myślałam, że umrę jak zadzwonił budzik
Ale teraz, po wysiłku, jest super!
Gratuluję silnej woli i pobudki o 5 godzinie. Ogromna satysfakcja, co nie? Ja wstaje o 5:30 i w trasę. Co do stroju, moim zdaniem najważniejsze są buty. Dobrze dobrane, wygodne, amortyzujące wstrząsy. Ubranie chyba powinno być wygodne
Ja biegam w getrach i topie, stoper koniecznie. Kiedyś biegałam z pulsometrem, teraz wystarcza mi stoper. Czasami zabieram ze sobą pas z bidonem, ale to tylko do dłuższych treningów. MP3 jak dla mnie konieczna...muzyka dodaje mi energii. Chyba tyle. Trenujesz do jakiegoś biegu? Czy tak dla siebie?
0
ankolot
Witajcie, mam pewien problem. Mianowicie - po bieganiu zamiast być pełna energii to ja jestem strasznie śpiąca. Nie zmęczona tylko chce mi się spać. Mogłabym od razu położyć się spać. To jest okropne!!! Czy może wiecie albo macie pomysł o co chodzi. Gdzieś czytałam że to kwestia jedzenia po treningu, ale nie jestem pewna czy to to. W sobotę jest bieg PW - biegniecie może?
a prawda jest ze po treningu dobrze jest cos zjesc, w ciegu 30 minut po.
Ja nie stosuję żadnej diety, zdarza mi się też jeść przed snem. Ale za to przed treningiem nie jestem w stanie nic zjeść.
Było ciężko, gorąco i parno ale trening treningiem więc dałam z siebie wszystko.
zaczynam się denerwować