| Rejestracja / Logowanie » |
Prowadź osobisty dzienniczek treningowy. Dodawaj aktywności, oglądaj statystyki, poprawiaj życiówki! Odszukaj znajomych, dołącz do naszej społeczności!
|
Może macie jakiś sposób na wyszczuplenie łydek? Chętnie skorzystam z każdej rady.
Może reszta forumowiczek pomoże? Ja od piątku mam małą przerwę od biegania. W weekend było wesel, poprawiny i poprawiny poprawin :-P po takim zestawie ciężko dochodzi się do siebie! Planuję dopiero jutro wyruszyć w trasę. Całę szczęście kolejne wesele dopiero w sierpniu. A jak u Was idzie połączenie wakacji, ślubów itp. z bieganiem?
0
to dopiero by bylo praca nad soba..
Nie jest tak źle. A co do czasówki na 10km, na bieżni niestety o wiele łatwiej jest zrobić lepszy czas, w terenie trochę trudniej. Zmienne warunki potrafią dać w kość. Ja długo czekałam w Krakowie na deszcz, dziś rano się doczekałam
uwielbiam biegać jak mży. Dziś w Naszym pięknym mieście mamy finał Tour de Pologne, a w miejscu gdzie jest meta jest też może ulubione miejsce do biegania więc dziś miałam spore towarzystwo. A Wy wolicie biegać z dala od cywilizacji czy ciągnie Was tam gdzie jest sporo biegaczy? U mnie to zależy od nastroju
0
15 stoni na trening mi odpowiada jak ulal, ale troche mi slonca brak.
niesamowita atmosfera....i te maszyny! Zamiast zawodnikom, robiłam zdjęcia rowerom na dachach samochodów
Cała impreza była świetnie zorganizowana, co prawda przez połowę dnia były zamknięte jedne z najbardziej ruchliwych ulic w Krakowie ale myślę, że było warto. Która z koleżanek planuję wziąć udział w Cracovia maraton w kwietniu przyszłego roku? Ja postawiłam sobie za cel wystartować!